sepolia logo

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

12 Ιουλίου 2024

Μία ακόμα δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19/4/24, με κύριο θέμα την διευκόλυνση αναθεώρησης της με αριθμό 16-2009 οικοδομικής αδείας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ».

ΣΗΜΕΡΑ

12 Ιουλίου 2024

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία πήρε εδώ και κάποιο καιρό ο εκπολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Σεπολίων Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ προβάλλοντας κινηματογραφικές ταινίες στο πλατειάκι της Ναυάρχου Λυκούδη με Γαλαξειδίου.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

11 Ιουλίου 2024

Η 12η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

11 Ιουλίου 2024

Στις 11/4/24 διεξήχθη η 11η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:

ΣΗΜΕΡΑ

10 Ιουλίου 2024

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων 4ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων καταγγέλλει συγκεκριμένο γεγονός πλειστηριασμού κατοικίας οικογένειας με παιδί που έχει αυτισμό.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

09 Ιουλίου 2024

Σκανδαλωδώς και χωρίς κανέναν έλεγχο τίθεται υπό εκποίηση μέρος της τεράστιας περιουσίας του πολύπαθου ιδρύματος με πρόσχημα το αμφιλεγόμενο σχέδιο «εξυγίανσής» του ● Η σχετική απόφαση ελήφθη σε οξυμένο κλίμα σε έκτακτη γενική συνέλευση, έπειτα από πρόταση του προέδρου ● Ο λόγος τώρα, στον Δήμο Αθηναίων που έχει εποπτεύοντα ρόλο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

05 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το NEWSBREAK, κάποιος πολίτης έπεσε στις γραμμές του μετρό, στον σταθμό Σεπόλια νωρίς το πρωί της 4/7. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, εφ όσον δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, όπως δεν είναι γνωστή και η κατάσταση υγείας του ατόμου.

ΣΗΜΕΡΑ

05 Ιουλίου 2024

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Αναγέννησης» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, κο Εμμανουήλ Ι. Βελεγράκη, μετά από πρόσκλησή του, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

04 Ιουλίου 2024

Στις 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η 21η συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής και η 22η τακτική συνεδρίαση.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

03 Ιουλίου 2024

Με την καταγγελία από πλευράς Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες) ξεδιπλώθηκε ένα θέμα που προκάλεσε την απάντηση του Δήμου Αθηναίων, σχετικά με την ανάθεση έργου καθαριότητας για 9 σχολικές μονάδες σε εργολαβικό συνεταιρισμό.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

02 Ιουλίου 2024

Με δελτίο τύπου στις 26/6, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω,  ο Δήμος Αθηναίων ισχυρίζεται ότι αποτελεί προτεραιότητα γι αυτόν η προσβασιμότητα για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα. 

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

25 Ιουνίου 2024

Για άλλη μια φορά ένας 2ήμερος μίνι-καύσωνας, αποκάλυψε την ανεπάρκεια των σχολικών υποδομών στην πόλη. Τα περισσότερα σχολεία, λόγω του τρόπου κατασκευής και των παρωχημένων ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών τους εγκαταστάσεων, λόγω της έλλειψης κλιματιζόμενων αιθουσών ή σκιασμένων αύλειων χώρων, είναι ακατάλληλα για ζεστές ημέρες.

ΣΗΜΕΡΑ

25 Ιουνίου 2024

Οι προτάσεις που υιοθέτησε το κοινοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση της 17/6/24 για να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για το 2025, δεν είναι διαφορετικής λογικής από τις προτάσεις που υιοθετούσε το συμβούλιο στο οποίο είχε πλειοψηφία η προηγούμενη διοίκηση.

ΣΗΜΕΡΑ

24 Ιουνίου 2024

Έξι σημεία στην 4η δημοτική κοινότητα προτείνει το διαμερισματικό συμβούλιο για να τοποθετηθούν υπογειοποιημένοι κάδοι απορριμμάτων. Το περίεργο της πρότασης βρίσκεται στο ότι και τα έξι σημεία είναι από την Λένορμαν και κάτω, προς την Ακαδημία Πλάτωνος.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

22 Ιουνίου 2024

Παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής επιμένει στην πρακτική του αποκλεισμού πάρκων και άλλων χώρων πρασίνου από τους κατοίκους, με επίκληση του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ