Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Δύο πράξεις ανιχνεύσαμε στην Διαύγεια σχετικά με το ιατρικό κέντρο «Κοσμοϊατρική», που βρίσκεται στην Αμφιαράου 165, δίπλα στο μετρό Σεπολίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας με απόφασή του στις 31 Οκτωβρίου παραχώρησε στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων την χρήση ορισμένων μικρών αθλητικών εγκαταστάσεων, μεταξύ και το γηπεδάκι 5Χ5 στο τέρμα Αυλώνος κοντά στις Τρεις Γέφυρες.

Με απόφαση των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής χορηγήθηκε στον Δήμο Αθηναίων άδεια λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) στα Σεπόλια.

Ο ΟΠΑΝΔΑ ως διάδοχος του ΟΝΑ (Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης) του δήμου Αθήνας, ζητάει από τον δήμο να του παραχωρηθούν κάποια μικρά γήπεδα, τα οποία ανήκαν στον ΟΝΑ.

Με διαδοχικές αποφάσεις του ο ΟΠΑΝΔΑ παραχώρησε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα για δύο εκδηλώσεις.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνίων του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Σεπολίων 21 και Ξανθίππης γιατί δεν διαθέτει σύστημα παρακολούθησης εισροών - εκροών αλλά και γιατί ήταν σε λειτουργία αν και είχε ανασταλεί η άδεια λειτουργίας του από τις 28/3/2014!

Ένα καινούριο ακτινολογικό εργαστήριο ξεκινάει την λειτουργία του στην οδό Αμφιαράου 165, η «Κοσμοϊατρική Σεπολίων».

Με το ΦΕΚ 1540/Β - 2017 καθορίζονται τα γεωγραφικά όρια των αστυνομικών τμημάτων της χώρας.Τα δύο αστυνομικά τμήματα που ενδιαφέρουν τους Σεπολιώτες, είναι αυτά του Κολωνού και του Αγίου Παντελεήμονα. 

Αφού έλαβε υπόψιν της και την θετική έκθεση του πιστοποιημένου εκτιμητή, η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Αττικής κατακύρωσε τελικά την δημοπρασία για την αγορά ακινήτου στα Σεπόλια, όπου θα στεγαστούν οι κεντρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.