Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Σήμερα
Proin Erg Mouzaki000

Σύμφωνα με δημοσίευμα του capital.gr την Παρασκευή 23/6, ενεκρίθη από το Συμβούλιο Της Επικρατείας η νομιμότητα του προεδρικού διατάγματος για τη ρύθμιση των όρων και περιορισμών δόμησης σε τέσσερα οικοδομικά τετραγωνικά στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο σημείο που σχεδιάζεται να ανεγερθεί το Εμπορικό Κέντρο της Artume.

Sigkentrosi Grammes 19 06 17 02 000

Στην τελευταία συγκέντρωση στις 19 Ιουνίου ομάδας κατοίκων στις γραμμές του τρένου στην Αγίου Μελετίου, έγινε ενημέρωση απο μέλη της επιτροπής για τρέχοντα θέματα της υπογειοποίησης και της ασφάλειας των διαβάσεων.

Sigkentrosi Grammes 19 6 17 0000
Στα ίδια πλαίσια με τις προηγούμενες πραγματοποιήθηκε και την Δευτέρα 19 Ιουνίου η συγκέντρωση - συνέλευση - κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής των Σεπολίων στις γραμμές του τρένου στην Αγίου Μελετίου.
 
Kalesma Sigkentrosi 19 6 17 000

Από την Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακαδ. Πλάτωνος - Σεπολίων πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση - κάλεσμα για την συγκέντρωση της 19 Ιουνίου στις γραμμές.

Peiratikos Radiostathmos 000
Διάβασα μια είδηση στα ψιλά των εφημερίδων προχθές και θυμήθηκα πάλι παλιές ιστορίες.
 
Syllogos Anagennhsh Sepoliwn 000

Παράσταση διαμαρτυρίας έκανε ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Αναγέννηση» στις 8 Ιουνίου έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Grafeia Anagennisis 000

Μάλλον τυχαία έπεσε στα χέρια μας μια σχετικά πρόσφατη ανακοίνωση του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σεπολίων «Η Αναγέννηση», που αφορά στον χώρο του πρώην εργοστασίου Κοροπούλη και το τι μέλλει γενέσθαι επ' αυτού.

Kalesma Sigkentrosi 19 6 17 000

Από την Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακαδ. Πλάτωνα - Σεπολίων μας στάλθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις κινητοποιήσεις για το πρόβλημα των γραμμών του τρένου στην περιοχή μας, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.

Enimerosi Sinantisis Me Ose

Στην συγκέντρωση στις γραμμές του τρένου στην Αγίου Μελετίου στις 12 Ιουνίου έγινε αναλυτική ενημέρωση από εκπρόσωπο της επιτροπής κατοίκων που συναντήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου με τον διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κ. Πετράκη.

Grammes 12 06 17 000

Πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου η συγκέντρωση - συνέλευση στην οποία καλούσε επιτροπή κατοίκων και η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακ. Πλάτωνα - Σεπολίων με θέμα την υπογειοποίηση και την ασφάλεια των διαβάσεων των γραμμών του τρένου στα Σεπόλια.