Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Μια βόλτα από τον χώρο που βρίσκεται το κτίσμα που απέμεινε από το παλιό εργοστάσιο ΒΟΤΡΥΣ στα Σεπόλια θα σας πείσει για ότι γράφει ο τίτλος. Σε λίγο καιρό το ιστορικό κτίριο θα αρχίσει να καταρρέει και θα χαθεί για πάντα κάθε πιθανότητα αξιοποίησης και ανάδειξής του.
Ο Τρίτωνας πήγε στο Ηράκλειο, έπαιξε με μια ομάδα που ήταν πάνω από αυτόν στην βαθμολογία και...
Εικόνες εγκατάλειψης και στο πάρκο Άτλας. Τρία από τα πέντε παγκάκια είναι εντελώς κατεστραμμένα...
Το Δίκτυο Σποροφύλαξης Αττικής πραγματοποιεί τη δεύτερη εκδήλωση για το φετινό χειμώνα, την Πέμπτη...
Με αφορμή αναίτιες κατασχέσεις τραπεζικών λογαρισμών δύο μελών της, η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού -...
Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για

Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης»,

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 15η Ιανουαρίου, μεταξύ εκπροσώπων

Ρ. Δούρου: «Οι τίτλοι τέλους της Φυλής γράφονται μόνο μέσα και χάρη σε πρωτοβουλίες συνέργειας του πρώτου

Την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Οδοποιία Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων» εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ο.

Με νέα ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής επανέρχεται στο θέμα του κτιρίου στην Κηφισού (πρώην ΟΠΑΠ), το οποίο η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θέλει να αγοράσει, προκειμένου να στεγάσει τις κεντρικές της υπηρεσίες.

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενες παιδικές χαρές του Δήμου Αιγάλεω για την πιστοποίηση της καταλληλότητάς τους» υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας.

Την παράταση της ημερομηνίας υποχρέωσης για τεχνικό έλεγχο των οχημάτων και δικύκλων με έδρα την Αττική έως και τις 31 Μαρτίου 2018, εξασφάλισε η Περιφέρεια με σχετική εισήγησή της προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στο πλαίσιο της αντικειμενικής αδυναμίας για τους πληγέντες από την καταστροφική πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου στη Δυτική Αττική, να προσκομίσουν για τεχνικό έλεγχο τα οχήματά τους εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Πρώτος απ' όλους μάλλον ο Γιάννης Σγουρός εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Αττικής, κατά την κοπή της πίτας της παράταξης «Αττική».

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις οδών του Δήμου Καισαριανής», συνολικού προϋπολογισμού 399.996 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

 

Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Αθηνών, υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.