sepolia logo

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής θέτει σε συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα της λήξης της σύμβασης μεταξύ Δήμου Φυλής και ΕΔΣΝΑ για τη λειτουργία της χωματερής

Φέτος το φθινόπωρο λήγει η 20ετής σύμβαση μεταξύ του δήμου Φυλής και του ΕΔΣΝΑ για την παραχώρηση της έκτασης της για τη λειτουργία της χωματερής και γενικότερα της ΟΕΔΑ. Με αφορμή και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ στις 30.7, ζητάμε να γίνει αναλυτική ενημέρωση του περιφερειακού συμβουλίου αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει η περιφερειακή αρχή για το θέμα αυτό.
Επαναφέρουμε επιπλέον το ζήτημα ότι στο περιφερειακό συμβούλιο ακόμα περιμένουμε να υπάρξει αναλυτική συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η συζήτηση αυτή διαρκώς παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.
Την ίδια στιγμή παραμένει στα συρτάρια Περιφέρειας και ΕΔΣΝΑ η επιδημιολογική μελέτη για την ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής.
Με βάση τα παραπάνω ρωτάμε συγκεκριμένα:
Προγραμματίζεται υπογραφή νέας σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του Δήμου Φυλής και του ΕΔΣΝΑ για τη συνέχιση λειτουργίας της αποδεδειγμένα εγκληματικής λειτουργίας της χωματερής στη Φυλή;

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
ΓΕΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΣΙΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ
ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

Comments (0)

    Attach images by dragging & dropping or by selecting them.
    The maximum file size for uploads is 10MB. Only gif,jpg,png files are allowed.
     
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    Posting as

    Comments powered by CComment