sepolia logo

Όπως μαθαίνουμε από καταγγελίες γειτόνων, στο 53ο λύκειο έχει εγκατασταθεί ασανσέρ για όσους το έχουν ανάγκη (μαθητές και καθηγητές) αλλά αυτό δεν έχει ακόμα λειτουργήσει.

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα η εγκατάσταση του ασανσέρ κι αφού η περιπέτεια κράτησε 4-5 χρόνια, εδώ και καιρό είναι έτοιμο αλλά δεν έχει τεθεί σε λειτουργία!

Φήμες λένε ότι ο εργολάβος περιμένει κάποιες υπογραφές από τον Δήμο, ίσως για την παραλαβή του έργου και γι αυτό δεν θέτει σε λειτουργία το ασανσέρ.

Έτσι, παιδιά με γύψο στο πόδι και καθηγητές με κινητικό πρόβλημα αναγκάζονται να ανεβοκατεβαίνουν από τις σκάλες ή να μην παρευρίσκονται στα μαθήματα.

Ο διευθυντής του σχολείου αλλά και ο σύλλογος γονέων, έχουν αποστείλει επιστολές προς τους αρμόδιους αλλά προς το παρόν αυτοί κωφεύουν.

Τι λέει επί του θέματος η διεύθυνση κτιριακών υποδομών του Δήμου Αθηναίων; Και τι λέει το συμβούλιο της 4ης δημοτικής κοινότητας, το οποίο φυσικά έχει ενημερωθεί για το ζήτημα;

Ότι και να πουν πάντως, πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων σε αποδρομή.

 

Comments (0)

    Attach images by dragging & dropping or by selecting them.
    The maximum file size for uploads is 10MB. Only gif,jpg,png files are allowed.
     
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    Posting as

    Comments powered by CComment