sepolia logo

ΣΗΜΕΡΑ

12 Απριλίου 2024

Συνεχίζει τις δραστηριότητές του για τα μικρά παιδιά ο εκπολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». Και αυτό το Σάβατο 13/4 καλεί γονείς και παιδιά το απόγευμα στις 18:30 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου, Λανπόβου 4.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

11 Απριλίου 2024

Με επιστολή του αντιδήμαρχου Πρασίνου και Αδέσποτων Ζώων Γιώργου Αποστολόπουλου έχει διατυπωθεί αίτημα του Δήμου Αθηναίων προς το αρμόδιο υπουργείο για την συνέχιση λειτουργίας του καταφύγιου αδέσποτων ζώων της Αθήνας.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

11 Απριλίου 2024

Η απόφαση της Περιφέρειας να κλείσει το Πεδίο του Άρεως και το λόφο Φινόπουλου, κάτω από ήπιες καιρικές συνθήκες, για λόγους υποτίθεται αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς, μπορεί να κατανοηθεί μόνο με δύο τρόπους, που ο ένας δεν αποκλείει τον άλλο.

από ΔΙΑΥΓΕΙΑ

11 Απριλίου 2024

Η αλήθεια είναι ότι από το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων μάθαμε για ένα ατύχημα που είχε συμβεί στην διάβαση των γραμμών του τρένου στα Σεπόλια την 1/1/24. Τότε, όσο κι αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε να είχε γραφεί κάτι γι αυτό το ατύχημα.

Νέα - Δελτία Τύπου

10 Απριλίου 2024

Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε σήμερα (σσ: 9/4/24) την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 790.000€ σε τρείς Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις, για παραβίαση της Νομοθεσίας, ιδίως για ζητήματα κακών πρακτικών στη διαδικασία ενημέρωσης των οφειλών καθώς επίσης και για δυσχέρεια επικοινωνίας ή αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην ανταπόκριση αιτημάτων των δανειοληπτών.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

09 Απριλίου 2024

Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων ήταν η Πέμπτη 4/4/24 και με αφορμή αυτήν, η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει περισσότερα μέτρα για την φροντίδα των αδέσποτων.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

09 Απριλίου 2024

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα (4/4) ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας και αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητήματα της επικαιρότητας για τους δημότες.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

08 Απριλίου 2024

Το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής της Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων, προσφέρει δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους της πόλης.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

08 Απριλίου 2024

Το δεκαήμερο 29 Μαρτίου με 7 Απριλίου και ιδιαίτερα το Σάββατο 6 Απριλίου οργανώνονται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ αυτών και στην Αθήνα, κινητοποιήσεις για το δικαίωμα στη στέγη και την πόλη (European Action Coalition for the Right to Housing and the City – Ημέρες Δράσης 2024).

ΣΗΜΕΡΑ

07 Απριλίου 2024

Την Πέμπτη 4 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση διαμαρτυρίας της Νέας Αριστεράς 4ης δημοτικής κοινότητας για την καθυστέρηση του έργου της υπογειοποίησης και την επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας στις διαβάσεις των γραμμών του τρένου για πεζούς και οχήματα.

MEDIA

07 Απριλίου 2024

Στις 8 Μαρτίου του 2022, την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, τα κορίτσια από το μουσικό λύκειο Ιλίου, παρουσίασαν για πρώτη φορά στα ελληνικά, το μεξικάνικο τραγούδι “Canción sin miedo της Vivir Quitana, το οποίο είχαν διασκευάσει και μεταφράσει στα ελληνικά θηλυκότητες της Ανοιχτής Ορχήστρας Ελλάδας.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

03 Απριλίου 2024

Οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

03 Απριλίου 2024

Την αμέριστη στήριξη του δήμου Αθηναίων στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου τα παιδιά με αυτισμό αλλά και με κινητικά προβλήματα να μπορούν να πετύχουν την ένταξη τους στην κοινωνία εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Χάρης Δούκας.

ΣΗΜΕΡΑ

03 Απριλίου 2024

Δυστυχώς πολύ αργά μάθαμε ότι και το 145ο δημοτικό σχολείο έκανε έκθεση βιβλίου στα πλαίσια της εβδομάδας βιβλίου. Η έκθεση διαρκεί από 1 Απρλίου έως 3 Απριλίου. Άρα σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για όσους προλάβουν.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

02 Απριλίου 2024

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 144ου δημοτικού σχολείου, στο σχολείο λειτουργεί έκθεση βιβλίου μέχρι τις 5 Απριλίου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ