sepolia logo

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

22 Ιουνίου 2024

Παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής επιμένει στην πρακτική του αποκλεισμού πάρκων και άλλων χώρων πρασίνου από τους κατοίκους, με επίκληση του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

15 Ιουνίου 2024

Η Ανοιχτή Πόλη έκανε τις παρακάτω παρεμβάσεις, εκτός ημερήσιας διάταξης, στην 20η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

15 Ιουνίου 2024

Ζημιά περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε στο 2023 η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ ΑΕ-ΑΟΤΑ), γεγονός που την αναγκάζει να προχωρήσει σε ενέργειες εξυγίανσης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

15 Ιουνίου 2024

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψήφισαν το θέμα της ενοικίασης χώρου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου TAE KWON DO, εκτός Δήμου Αθηναίων, για την στάθμευση τουριστικών λεωφορείων, καθώς και τις προκλητικές παραχωρήσεις αποκλειστικής χρήσης θέσεων στάθμευσης σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

13 Ιουνίου 2024

Ακόμα μια φορά, καταγγελία για την κατάσταση του πεζοδρομίου στην Δυρραχίου,ακριβώς έξω από την παιδική χαρά της Μανιτάκη.

ΣΗΜΕΡΑ

13 Ιουνίου 2024

Αυτήν την φωτογραφία την βγάλαμε τυχαία, καθώς η κυρία με το αναπηρικό καροτσάκι κινούνταν στον κεντρικό δρόμο της Δυρραχίου στα Σεπόλια και μάλιστα κόντρα στο ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

ΣΗΜΕΡΑ

10 Ιουνίου 2024

Περίπου 100 άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας και καταγγελίας στα Σεπόλια, με αφορμή επιθέσεις που δέχτηκαν άτομα της κοινότητάς τους στην περιοχή, από φασιστοειδή τις προηγούμενες ημέρες.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

06 Ιουνίου 2024

«Περισσότεροι από 36.654 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 83.309 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

06 Ιουνίου 2024

Για το έτος 2024 , ο Δήμος Αθηναίων θα δεχτεί στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών στον Άγιο Ανδρέα Αττικής παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών καθώς και παιδιά Συλλόγων ΑμεΑ στις Α’, Β΄, Γ΄ & Δ’ περιόδους, (γεννημένα μεταξύ 2018-2012), και άτομα τρίτης ηλικίας που έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος (γεννηθέντες/γεννηθείσες έως και το έτος 1962) καθώς και ενήλικες Συλλόγων ΑμεΑ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

06 Ιουνίου 2024

Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

06 Ιουνίου 2024

Ξεκινάει η συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. με κοινές περιπολίες και συντονισμένες δράσεις εντός του Δήμου Αθηναίων έπειτα από σχετικό μνημόνιο που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

30 Μάι 2024

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα «σπιτάκια ανακύκλωσης» που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο Αθηναίων προχώρησε ο ΣΑΔΑΣ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών) μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου.

ΣΗΜΕΡΑ

29 Μάι 2024

Σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους που βρίσκονται στις οδούς Ναυάρχου Λυκούδη, Αυλώνος, Αβδήρων και Γαλαξειδίου, ο εκπολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» προχώρησε σε καταγγελία, απαιτώντας από τον Δήμο Αθηναίων να επέμβει άμεσα και να αποκαταστήσει τους χώρους ώστε να είναι επισκέψιμοι και αξιοποιήσιμοι.

ΔΗΜ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

28 Μάι 2024

Η Ανοιχτή Πόλη έκανε τις παρακάτω παρεμβάσεις εκτός ημερήσιας διάταξης, στην 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΣΗΜΕΡΑ

27 Μάι 2024

Την Τρίτη 28 Μάη στις 19:00 εγκαινιάζει τα γραφεία της η Νέα Αριστερά 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν υποψήφιοι ευρωβουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ