κακοκαιρία

κακοκαιρία

 • Πινκ-Πονκ ευθυνών

  Με εξώδικα ξεκίνησαν να “απαντούν” δήμαρχοι στον ΔΕΔΔΗΕ για την πρωτοφανή ταλαιπωρία των δημοτών τους από τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος που προκλήθηκαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μήδεια” αλλά και την προσπάθεια κάποιων κύκλων του να μεταθέσουν το βάρος της ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση.

  Πρόκειται για την συνέχεια στο πινκ – πονκ των ευθυνών μετά και το έγγραφο που παρουσίασε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι είχε στείλει στις 15 Ιανουαρίου ζητώντας βοήθεια από τους δήμους για κλάδεμα ή κόψιμο δέντρων.

  Πινκ-Πονκ, Πινκ-Πονκ

 • Είδαν και τα Σεπόλια άσπρη μέρα...

  Δεν είναι και συνηθισμένο θέαμα να βλέπουν την γειτονιά τους οι Σεπολιώτες κάτασπρη και γι αυτό το απόλαυσαν, όσοι μπόρεσαν τουλάχιστον. Από νωρίς το πρωί κατά ομάδες, αρχικά γονείς με τα παιδιά τους και αργότερα παρέες πιτσιρικάδων και εφήβων τόριξαν στον χιονοπόλεμο.

 • Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για τον επερχόμενο χιονιά

  Σε κατάσταση ετοιμότητας για την προστασία των αστέγων βρίσκεται ο Δήμος Αθηναίων, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και χαμηλές θερμοκρασίες.

 • Έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων για το κρύο με θερμαινόμενες αίθουσες και RapidTest

  Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία των αστέγων της πόλης τόσο από την επερχόμενη κακοκαιρία όσο και από την πανδημία, βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Αθηναίων.

  Σε μία προσπάθεια να μη μείνει κανένας μόνος του υπό τις καιρικές συνθήκες για τις οποίες προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει δομές και χώρους όπου οι άστεγοι μπορούν να φιλοξενηθούν, να ζεσταθούν, να έχουν γεύματα και να προστατευθούν.

 • Πνίγηκαν - για λίγη ώρα ευτυχώς - τα Σεπόλια, με την προχθεσινή νεροποντή

  Με την «τοπική» καταιγίδα της Κυριακής 29/7 πολλοί δρόμοι των Σεπολίων έγιναν αδιάβατοι, ευτυχώς για λίγη ώρα, όσο κράτησε και η έντονη βροχή.

 • Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας

  Το Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού - Ακαδημίας Πλάτωνος - Σεπολίων και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών «Αριστοτέλης» καλούν όλους μας να βοηθήσουμε στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

 • Καιρικές καταστροφές στο λεκανοπέδιο - Για να μην ξεχνάμε

  Με αφορμή την πρόσφατη καταστροφή στην Δυτική Αττική που προξένησε 20 άδικους θάνατους και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, ψάξαμε να βρούμε συγκεντρωτικά στοιχεία για παλαιότερες καταστροφές στην Αττική.

 • Η Λαϊκή Συνέλευση καταγγέλει εγκληματικές ευθύνες για την τραγωδία στην Μάνδρα

  Με αφορμή την πρόσφατη φονική τραγωδία στην Μάνδρα η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακαδημίας Πλάτωνος - Σεπολίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδίδει εγκληματικές ευθύνες στις μνημονιακές κυβερνήσεις.

 • Τελικό πριν λίγα λεπτά: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής

  Κι ενώ πριν λίγη ώρα γράψαμε για την απόφαση του Δήμου Αθήνας για το ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 17/11, πριν λίγα λεπτά η Περιφέρεια Αττικής, τα έκλεισε όλα!

 • Ποιά σχολεία της Αθήνας παραμένουν κλειστά κι αύριο Παρασκευή 17/11

  Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή και έτσι αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την 17η Νοέμβρη.

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:36

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 23:08

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 14:22

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 22:11

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 23:36