sepolia logo

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, από 10.00' έως 13.00',με πρωτοβουλία του Ιάσονα Κολωνού, πραγματοποιείται η καθιερωμένη αιμοδοσία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ο Α.Ε.Σ. ΙΑΣΩΝ έχει ιδρύσει Τράπεζα Αίματος και είναι μέλος του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, με σκοπό να παρακινήσει γονείς, προπονητές, μέλη και φίλους του Συλλόγου σε εθελοντική, αλληλέγγυα προσφορά. Στην παρούσα συγκυρία,έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας και η προσφορά όλων μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. 

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Την προσπάθειά Ιάσονα Κολωνού υποστηρίζουν η Ένωση Γονέων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, ο Σύλλογος Γονέων του 52ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Γονέων 52ου Λυκείου και ο Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ.

Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη!

aimodosia iason 17 3

Comments powered by CComment