sepolia logo

Σε έντονη καταγγελία προχώρησε ο σύλλογος Σεπολίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» για το κλίμα τρομοκρατίας και τις βίαιες επιθέσεις της αστυνομίας σε διαδηλωτές στην Αθήνα, που αψήφησαν την κυβερνητική απαγόρευση και τίμησαν την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973. Αλλά και για την σοβαρή επίθεση του κατασταλτικού μηχανισμού στα Σεπόλια, που είχε σαν αποτέλεσμα συλλήψεις και τραυματισμούς πολιτών.

 

Εδώ και 9 μήνες πανδημίας και υγειονομικού κινδύνου…

ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό μέτρο και φτάσαμε ως εδώ με δεκάδες νεκρούς και τον ιό να διαδίδεται, τα σπίτια και τα μαγαζιά μας να ασφυκτιούν οικονομικά και όσοι δουλεύουν να είναι «τεντωμένοι» και κακοπληρωμένοι!

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ επαρκές προσωπικό  για τα σχολεία ούτε αίθουσες και κτίρια για να μειωθεί η αναλογία μαθητών ανά τάξη ΟΥΤΕ σχολικές καθαρίστριες για να υπάρχει επαρκής πρόληψη!

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ οχήματα, συρμούς και προσωπικό για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να μη στριμωχνόμαστε για μήνες σαν τις σαρδέλες!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ μαζικά προληπτικά test κορωνοϊου σε χώρους εργασίας, δημόσιες υπηρεσίες και βρεφονηπιακούς σταθμούς για να ελέγξουν τη διασπορά του ιού!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ των γιατρών που απαιτούνται για να έχουμε Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην 4η Δημοτική Κοινότητα (ΤΟΜΥ και Δημοτικά Ιατρεία) ούτε άνοιξαν τα κλειστά -από τα μνημονιακά χρόνια- νοσοκομεία της Α’Αθήνας!

Εδώ και 9 μήνες πανδημίας και υγειονομικού κινδύνου…

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας και δεν αναλαμβάνουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες για τους νεκρούς, για τον αποκλεισμό στα σπίτια μας, για τον φόβο και την αβεβαιότητα!

ΚΙ ΟΜΩΣ! Θυμήθηκαν την προστασία της «δημόσιας υγείας» ως ψευδές πρόσχημα για να απαγορεύσουν τον εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου…αποφάσισαν και διέταξαν!

Το μεσημέρι επιτέθηκαν απρόκλητα σε μία ειρηνική, συμβολική και συντεταγμένη διαδήλωση που τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊου. Έκαναν συλλήψεις στο σωρό, έριξαν τόνους χημικά. Λύσσαξαν! Δε θρηνούμε νεκρούς χάρη στη ψυχραιμία των διαδηλωτών.

Το απόγευμα μετέτρεψαν για πολλές ώρες τη γειτονιά μας σε ένα αστυνομοκρατούμενο γκέτο σπέρνοντας κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας! Τη γειτονιά μας τη βρώμισε η βία, οι ξυλοδαρμοί και οι συλλήψεις μελών του πολιτικού φορέα ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα σε πυλωτές πολυκατοικιών… Στη γειτονιά μας βούηξαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί με την αύρα να γυρνάει στα στενά και το ελικόπτερο της αστυνομίας να είναι για ώρες πάνω από τα κεφάλια μας ταυτόχρονα με τα γκάζια δεκάδων αστυνομικών μηχανών.

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΟ & ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΣΕΠΟΛΙΩΝ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ!
  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!
  • Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!
  • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

2020 11 17 tromokratia 1Χρήση εκτοξευτήρων νερού ενάντια σε ειρηνική συμβολική διαδήλωση στα Προπύλαια

2020 11 17 tromokratia 2Κυνηγητό και χρήση δακρυγόνων στην Ομόνοια και ενώ οι διαδηλωτές αποχωρούν

2020 11 17 tromokratia 3Δε θα περάσει το σιωπητήριο και το φίμωτρο

2020 11 17 tromokratia 4Αστυνομική βία

2020 11 17 tromokratia 6Τραυματίας στην οδό Αγίου Κωσταντίνου

2020 11 17 tromokratia 7Διαδηλωτές εγκλωβισμένοι στα Προπύλαια δέχονται επίθεση

2020 11 17 tromokratia 8 1Υποδειγματική τήρηση των μέτρων προστασίας…όχι σαν το ΜΕΤΡΟ!

2020 11 17 tromokratia ce91Κλούβες των ΜΑΤ στο ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια

2020 11 17 tromokratia ce92Κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού στα Σεπόλια

2020 11 17 tromokratia ce93Το όχημα καταστολής πλήθους στο ΜΕΤΡΟ Σεπολίων

2020 11 17 tromokratia ce94Στιγμιότυπα από τις συλλήψεις στα Σεπόλια

2020 11 17 tromokratia ce95Κλίμα τρομοκρατίας στα στενά της γειτονιάς μας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες είναι από ειδησεογραφικά site και από την κατοίκους της περιοχής που τις ανέβασαν στην oμάδα Sepolia City στο facebook