sepolia logo

Ο εκπολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος Σεπολίων Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καλεί την Τετάρτη 6/12 στις 18:00 σε συζήτηση τους κατοίκους της περιοχής για την κατάσταση των ανοιχτών χώρων στην περιοχή και ειδικότερα για το παρκάκι μεταξύ των οδών Γαλαξειδίου - Ναυάρχου Λυκούδη και Αβδήρων.

Εκεί υπάρχει κι ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα που ανήκει στον Δήμο με άγνωστο μέλλον. Η περίφραξή του μάλιστα κλείνει και το πεζοδρόμιο επί της Γαλαξειδίου.

Η συζήτηση θα γίνει στο παρκάκι που αναφέραμε παραπάνω.

Αναλυτικά το κάλεσμα του συλλόγου:

Κάτοικοι και οικογένειες που ανησυχούν και προβληματίζονται για το που θα πάει η κατάσταση με το γήπεδο μπάσκετ στη Ναυάρχου Λυκούδη & Αβδήρων (...που έχει εγκαταλειφθεί αφού ξηλώθηκαν όλα) αλλά και με το οίκημα του Δήμου ΑΘηναίων στη Ναυάρχου Λυκούδη & Γαλαξειδίου (...που στέκει εκεί και δεν το ανακαινίζουν και θα καταλήξει επικίνδυνο) αλλά και με τη γενικότερη εικόνα των κοινόχρηστων χώρων αυτής της γειτονιάς (Αυλώνος, Γαλαξειδίου, Αβδήρων, Ναυάρχου Λυκούδη, Αθανάτων & Αλκινόου) όσο αφορά τα ζητήματα καθαριότητας, φροντίδας και ποιότητας πρασίνου, φωτισμού, φύλαξης κ.α καλούνται να συμμετέχουν σε αυτή την συζήτηση.

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Σεπολίων "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" θέλει να ενημερώσει τους κατοίκους για όσα γνωρίζει σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα, να ακούσει και να μοιραστεί σκέψεις, ιδέες και πρωτοβουλίες που αξίζει να πάρουμε προκειμένου να διαφυλάξουμε αυτούς τους ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους της γειτονιάς και να εξασφαλίσουμε με προσπάθεια και διεκδίκηση ότι θα είναι στη διάθεσή μας όσο πιο σύγχρονοι, όσο πιο ασφαλείς και όσο πιο φροντισμένοι.

Δεν θα αφήσουμε τη γειτονιά μας έρμαιη στην εγκατάλειψη και τους εργολάβους που πληρώνονται ακριβά για να κάνουν μισές και κακές δουλειές βγάζοντας κέρδη!

Ζητάμε για εμάς και τα παιδιά μας το καλύτερο, το ομορφότερο, το πιο χρήσιμο και το πιο ασφαλές! Όχι το φθηνότερο και το λιγότερο!

Ιδιαίτερα καλούμε να έρθουν σε αυτή τη συζήτηση οι γονείς της γειτονιάς, τα νέα ζευγάρια με μικρά παιδιά γιατί η "Αναγέννηση" θέλει να βρουν διέξοδο και λύση πρώτα και κύρια αυτοί οι άνθρωποι που αναγκάζονται να πηγαίνουν σε άλλες περιοχές ή να πληρώνουν ακριβά στους παιδότοπους κι όλα αυτά γιατί οι κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι κατάλληλοι, δεν είναι καθαροί ή δεν είναι ασφαλείς για τσ παιδιά μας. Έχουμε να συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για το πως μπορούμε και πρέπει να διειδικήσουμε μία πιο ανθρώπινη γειτονιά με πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τα μικρά παιδιά στην πλατεία δίπλα από το σπίτι τους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 - 18:00
ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
(Ναυάρχου Λυκούδη & Γαλαξειδίου)

Σας περιμένουμε!

Comments (0)

    Attach images by dragging & dropping or by selecting them.
    The maximum file size for uploads is 10MB. Only gif,jpg,png files are allowed.
     
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    Posting as

    Comments powered by CComment