sepolia logo

Τα Σεπόλια είναι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας αλλά και πολύ κοντά στο Περιστέρι. Θα μπορούσε επομένως κάποιος να υποθέσει ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη μιά δική τους αγορά.

Παρ' όλα αυτά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Η Δυρραχίου, με τα σκαμπανεβάσματά της, εξακολουθεί να διατηρεί τον εμπορικό της χαρακτήρα.

Ειδικότερα όμως στα Σεπόλια έχει αναπτυχθεί μια ικανοποιητική αγορά ηλεκτρικών ειδών που καλύπτει σε μεγάλο μέρος τις ανάγκες του καταναλωτή.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ότι η αγορά ηλεκτρικού εξοπλισμού στα Σεπόλια, κυρίως αποτελείται από τέσσερα μαγαζιά.

1. Καυκάς.

kafkas2

Το κατάστημα Περιστερίου, Λεωφόρος Κηφισού 148 και Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ), μιάς από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρολογικού εξξοπλισμού.

Διαθέτει ΚΑΛΩΔΙΑ, ΥΛΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΣΘΕΝΗ ΔΙΚΤΥΑ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και διάφορα άλλα.

2. Creli

creli1

Ένα ακόμα κατάστημα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στα Σεπόλια. Βρίσκεται στη διεύθυνση Σιώκου 8. Ειδικότερα μπορείτε εκεί να ανακαλύψετε μιά πολύ πλούσια συλλογή φωτιστικών κάθε είδους. Η εταιρία creli ξεκίνησε σαν παραγωγική μονάδα ηλεκτρολογικών πινάκων και άλλων ειδών ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Αλλά αργότερα επεκτάθηκε και στον τομέα της εμπορίας των προϊόντων της αλλά και προϊόντων άλλων κατασκευαστών.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της creli.gr

«Μετά από 40 χρόνια δημιουργικής δουλειάς στον ηλεκτρολογικό κλάδο, είμαστε η ελληνική βιομηχανία που παραμένει ελληνική στον κλάδο του ηλεκτρισμού. Αυτό το καταφέραμε με σκληρή δουλειά και αντοχή στις δυσκολίες. Μετατρέψαμε κατ’ αρχήν μία οικοτεχνία σε βιοτεχνία και αργότερα μία βιοτεχνία σε βιομηχανία.

Η CRELI ΕΠΕ είναι πλέον μία άρτια και ολοκληρωμένη τεχνολογικά και οργανωτικά παραγωγική μονάδα, με έλεγχο στην κάθε φάση της παραγωγής, με σύγχρονα συστήματα παραγωγής, με αξιόλογα στελέχη και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, με ολοκληρωμένα συστήματα στον τομέα της διοίκησης και των πωλήσεων, που μπορεί άξια να ανταγωνιστεί τα καλύτερα ονόματα όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Η CRELI ΕΠΕ συνεχίζει με στόχους και οράματα μελετώντας τα συστήματα παραγωγής και τις τεχνικές ελαχιστοποίησης κόστους, αυξάνοντας την ποιότητα και τον όγκο της παραγωγής και προσφέροντας στον ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη που πάντα στηρίζει δυναμικά, τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα από το 1995 ιδρύσαμε την Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία «Αφοι Καπαρέλη ΑΕΒΕΕ» παρέχοντας καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους γύρω από τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, με διάθεση των πιο αξιόπιστων και γνωστότερων εταιρειών όπως CRELI, SIEMENS, ABB, HAGER, PHILIPS, Καπαρέλη Πλαστικά, Κασινάκης κ.ά., αλλά και με εισαγωγές πιστοποιημένων υλικών αυστηρών προδιαγραφών.

Το 2010 η οικογένεια CRELI μεγαλώνει και ιδρύονται δύο ακόμα εταιρίες: Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά, δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρολογικών σωλήνων και κυτίων. Και η εταιρία Καπαρέλη Εμπορική που επεκτείνει την εμπορική δραστηριότητα των προηγούμενων δίνοντας δυναμικό προβάδισμα των εταιριών στο μερίδιό τους στην ελληνική αγορά.»

3. Αφοι Κουρλαμπά

kourlaba1

Όλοι έχουμε ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι μας. Αν χρειαστούμε ανταλλακτικό για κάποια από αυτές, τότε στην Σιώκου 8-10 θα το βρούμε σχεδόν σίγουρα. Η εταιρία εκτός από ανταλλακτικά, στα οποία διαθέτει πάνω από 10.000 κωδικούς αναλαμβάνει και sevice ηλεκτρικών συσκευών.

Λένε οι ίδιοι:

«Η εταιρεία Αφοι Κουρλαμπά ΑΕΕ ειδικεύεται στο χώρο των ανταλλακτικών για οικιακές ηλεκτρικές συσκεύες από το 1975 και το δίκτυο πωλήσεων της καλύπτει όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και πολλές χώρες των Βαλκανίων.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος των ανταλλακτικών Whirlpool και έχει το εξιουσιοδοτημένο service των συσκευών Miele. Επίσης Εξουσιοδοτημένο Service Fissler Braun Severin»

 kotsovolos1

4. Κωτσόβολος

Για το Κωτσόβολο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μέλος της γνωστής αλυσίδας. Βρίσκεται στην Δυρραχίου 56 πάρα πολλά χρόνια και αποτελεί σημείο εκκίνησης για τους Σεπολιώτες που ψάχνουν να αγοράσουν κάποια ηλεκτρική συσκευή ή εξάρτημα.