sepolia logo

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής, από παράταση σε παράταση πάει η προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού στις αίθουσες θεωρητικών εξετάσεων για άδειες οδήγησης, που θα μείωνε σε μεγάλο βαθμό την δυνατότητα αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Υ.Π.Α.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ!!!
Τώρα να ληφθούν μέτρα για την ομαλή και αδιάβλητη διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών στις Δ/νσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας

Όπως γνωρίζετε στις 21/1/2023 λήγει άλλη μία παράταση που έδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού της παρ. 2 του άρθρου 8 του ν. 4850/2021 στις αίθουσες θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών.

Δεν θα σταθούμε:

ούτε στο γεγονός ότι όλες οι μέχρι τώρα παρατάσεις δόθηκαν με εγκύκλιο!!!, ενώ ο ν. 4850/2021 «Οδηγώντας με ασφάλεια: Εκσυγχρονισμός πλαισίου εκπαίδευσης και εξέτασης υποψήφιων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων κλπ», έδινε προθεσμία στις Περιφέρειες τεσσάρων (4) μόνο μηνών για να προμηθευτούν, να εγκαταστήσουν και να λειτουργήσουν τον παραπάνω αναφερόμενο εξοπλισμό στα εξεταστικά κέντρα (άρθρο 31, παρ. 3 «Μεταβατικές διατάξεις»)
ούτε ότι ο καιρός περνάει και το υπουργείο δεν νομοθετεί για λήψη επιπλέον μέτρων και τεχνολογικών συστημάτων, που θα καθιστούν τις θεωρητικές εξετάσεις αδιάβλητες.
Ρωτάμε μόνο:

Πότε επιτέλους θα λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή και η αδιάβλητη διενέργεια των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών στις Δ/νσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας;
Πότε επιτέλους θα προμηθευτείτε, θα εγκαταστήσετε και θα θέσετε σε λειτουργία στις αίθουσες θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών, τον προβλεπόμενο εξοπλισμό της παρ. 2 του άρθρου 8 του ν. 4850/2021, έστω και αυτόν τον ελλιπή;
Πότε επιτέλους θα προχωρήσετε σε νομοθετική ρύθμιση εγκατάστασης και χρήσης των λεγόμενων jammers;
Οι εργαζόμενοι στις Δ/νσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας δεν ανέχονται να συνεχίζεται ένα αναχρονιστικό και διάτρητο πλαίσιο, που αφήνει αθωράκιστες τις υπηρεσίες.

Comments (0)

    Attach images by dragging & dropping or by selecting them.
    The maximum file size for uploads is 10MB. Only gif,jpg,png files are allowed.
     
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    Posting as

    Comments powered by CComment