Ο Τρίτωνας συνεχίζει την στελέχωσή του ενόψει της νέας περιόδου ενώ σήμερα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επίσημες δραστηριότητές του με τον αγώνα Κυπέλλου ενάντια στον Πανερυθραϊκό.
Νέες μεταγραφικές κινήσεις
Εκτός από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Σταθόπουλου, για την οποία είχαμε γράψει στο τέλος Αυγούστου ότι ετοιμάζεται, πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμα μεταγραφές που αφορούν κυρίως στο μέλλον της ομάδας.
Αποκτήθηκε ο 18χρονος Δημήτρης Νάνος από το Περιστέρι (παίζει guard και συμμετείχε στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τον Πανιώνιο, ενώ την χρονιά που μας πέρασε αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων με το Περιστέρι).
Επίσης ανακοινώθηκε ο 18χρονος Γιώργος Ντούσιας, προερχόμενος κι αυτός από τον Πανιώνιο.
Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις
13 Σεπτέμβρη με τον Πανερυθραϊκό ξεκινά το φετεινό πρόγραμμά του ο Τρίτωνας για την α φάση του κύπελλου Ελλάδος. Ο αγώνας θα γίνει στις 17:00 στο γήπεδο του Στρέφη. Παράλληλα η ομάδα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου. Την πρώτη αγτωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Β,
Πρόσκληση για τις Ακαδημίες
Τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, καλεί επίσης ο Τρίτωνας να γραφτούν στις Ακαδημίες του και να μάθουν το μπάσκετ κάτω από την επίβλεψη των προπονητών του, παίζοντας στα γήπεδα που βγάζουν stars, όπως λέει η αφίσα του.
Πόσο καλύτερα όμως θα ήταν τα πράγματα και για τις Ακαδημίες αν ο Τρίτωνας είχε ένα κλειστό γήπεδο στην περιοχή και συγκέντρωνε εκεί όλες τις δραστηριότητές του!
Εισιτήρια για την σεζόν 2020-2021
Κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια για τους αγώνες του Τρίτωνα στην Α2 για την περίοδο 2020-2021. Όπως λέει και η ανακοίνωση του Τρίτωνα,
Comments (0)
Comments powered by CComment