Ο σύλλογος Ιάσων Κολωνού μας απέστειλε δελτίο τύπου με το οποίο μας ενημερώνει για τις διακρίσεις των αθλητών του συλλόγου σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Τα παιδιά του Συλλόγου μας βραβεύονται
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, όπου βραβεύτηκε η αθλήτρια μας Ραφαέλα Λαλέογλου για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων.
Βραβεύτηκε η Σχολική Ομάδα Μπάσκετ του 52ου Γ.Ε.Λ., για την εξαιρετική της πορεία μέχρι τον τελικό του περσινού σχολικού πρωταθλήματος Αττικής. Στη σχολική ομάδα συμμετείχαν οι αθλήτριες μας Αγγέλου Ιωάννα, Γαβριηλίδη Θάνια, Λέρη Ουρανία, Πελέκη Δήμητρα, Πελέκη Έλενα και Σπυράτου Νέλη, η οποία μάλιστα αρίστευσε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πετυχαίνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο 52ο Γ.Ε.Λ. στον Κολωνό.
Η Zeng Coco, που συμμετέχει στο τμήμα παγκορασίδων του Συλλόγου μας, βραβεύτηκε για τη διάκρισή της στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας.
Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά του Ιάσονα, που ξεχωρίζουν ως μαθητές και αθλητές!
Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν κι αυτά:
- Εγκρίθηκε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στο δημοτικό συμβούλιο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων ΑΤΛΑΣ [BINTEO]
- Το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση έχουν την μοναδική ευθύνη για τα κλειστά σχολεία, καταγγέλλει ο σύλλογος γονέων του 144ου δημ. σχολείου
- Ν. Ηλιόπουλος - Ο νόμος για την παιδεία αφήνει 24.000 παιδιά εκτός πανεπιστημίου και δημιουργεί πελατεία για τα κολλέγια