Το έγραψε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς στο facebook. Είναι πραγματικά από τα απίστευτα...
Θεέ μου!
Χθες το μεσημέρι αρχισυντάκτης περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού, έβαλε 26χρονη ρεπόρτερ η οποία (δεν) πληρώνεται με 350 ευρώ το μήνα, να ψάξει στο YouTube να βρει τον Γλέζο και τον Σάντα να κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη σημαία διότι "ήθελε να κάνει θέμα".
Όταν η κοπέλα, μετά από ώρα, κλαίγοντας του απάντησε ότι δεν το βρήκε, αυτός την σκυλόβρισε, μπροστά στο υπόλοιπο προσωπικό του σταθμού, την χαρακτήρισε «ανίκανη» και όπως κάνουν συνήθως τέτοιοι ηλίθιοι της τόνισε, για να το καταλάβει η κοπέλα επειδή πιθανώς δεν το ήξερε, ότι «πολλοί είναι οι άνεργοι που περιμένουν να πάρουν τη θέση της»
Αυτά!
Μήπως τώρα που δεν βρέθηκε το βίντεο στο youtube θα έπρεπε ο αρχισυντάκτης να στείλει άλλους για πιο αποτελεσματική έρευνα; Αν βρεθεί το αδημοσίευτο βίντεο τελικά, θα είναι μεγάλη επιτυχία του σταθμού. Θα μπορούσε π.χ. να στείλει να ρωτήσουν τον ίδιο τον Γλέζο, μήπως έχει κρατήσει κάνα βιντεάκι στο κινητό του.
Εμείς πάντως όσο και να ψάξαμε, μόνο ένα σκίτσο βρήκαμε κι αυτό όχι σε καλή ποιότητα...
Comments (0)
Comments powered by CComment