Ο Δήμος των Αθηναίων μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, υλοποιεί από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, τον σχεδιασμό για την μετατροπή οκτώ (8) Λεσχών Φιλίας της πόλης σε μικρά κέντρα διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19.
Σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα γίνονται στοχευμένα και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, RAPID TESTS αντιγόνου με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα.
Η εξυπηρέτηση θα γίνεται αυστηρά με ραντεβού. Ο ενδιαφερόμενος κάτοικος Αθηναίων θα επικοινωνεί με την Λέσχη Φιλίας που εξυπηρετεί την γειτονιά του και θα ενημερώνει για την κατάσταση του προκειμένου να αξιολογηθεί η ανάγκη να γίνει test Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. (Κυρίως όταν υπάρχουν συμπτώματα σε ευπαθείς ομάδες ή σε περίπτωση έκθεσης με επιβεβαιωμένο κρούσμα)
Οι οκτώ Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ανοίγουν αποκλειστικά και μόνο για την διενέργεια των RAPID TESTS Covid-19 και θα λειτουργούν από τις 09.00 έως τις 14.00.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν θα δίνονται βεβαιώσεις στους εξεταζόμενους.
Οι κάτοικοι των Σεπολίων ανήκουν και θα απευθύνονται για ραντεβού στην Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς, Αίμονος 9 και Άστρους, Τηλ.: 210 5140877
Η Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς εξυπηρετεί τις παρακάτω περιοχές
Κολοκυνθού, Σεπόλια, Άγιος Μελέτιος, Λόφος Σκουζέ, Πλατεία Αττικής, Κολωνός, Άγιος Γεώργιος, Ακαδημία Πλάτωνος, Άγιος Παντελεήμονας.
Comments (0)
Comments powered by CComment