Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η κατασκευαστική ΙΝΤΡΑΚΑΤ μειοδότησε για το έργο της κατασκευής νέων σιδηροδρομικών γραμμών στα Σεπόλια, από τις οποίες ένα μέρος θα είναι υπόγειο και ένα άλλο βυθισμένο αλλά και της ανάπλασης του διαδρόμου στον οποίον κινούνται σήμερα τα τρένα.

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ φαίνεται να μειοδότησε με 45,71% έκπτωση επί του προϋπολογισμού του έργου, ο οποίος κινείται στα 152 εκατ. ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι η ΙΝΤΡΑΚΑΤ ανήκει στον όμιλο Intracom Holdings, ιδρυτής της είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης και Διευθύνων Σϋμβουλος σήμερα ο Πέτρος Σουρέτης.

Από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, προσφορά πολύ μεγάλης επίσης έκπτωσης έκανε η ΤΕΡΝΑ με 37,99%, ενώ ακολούθησαν ο «Μυτιληναίος» με 33,31%, ο ΑΚΤΩΡ με 30,57% και η J&P ΑΒΑΞ με 19,31%.

Όπως διαπιστώνει κανείς, όλες οι εταιρίες έκαναν «καλές» προσφορές, γεγονός που είναι ενδεικτικό της ανάγκης τους να αναλάβουν νέα έργα.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.