Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε βόλτα στα Σεπόλια φαίνεται λίγες μέρες πριν και δημοσίευσε κάτι σχετικό με την γειτονιά μας στο λογαριασμό του στο facebook.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Από τον Κολωνό στα Σεπόλια, μέσω των γραμμών του ΟΣΕ, που δεν υπογειοποιήθηκαν ποτέ.
Και μετά παιδικές αναμνήσεις από την κατηγορία Mini-Basket στο γήπεδο του Τρίτωνα Α.Ο ΤΡΙΤΩΝ.
Το γνωστό πλέον και ως Giannis Antetokounmpo Arena”. #NBAVOTE

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (2014-2015) μας ρίχνει το καρφί του! Οι γραμμές που δεν υπογειοποιήθηκαν ποτέ! Κρίμα. Μας χάλασε το όνειρο... Κι εμείς νομίζαμε ότι είχαν υπογειοποιηθεί και το 2015 τις ξανάφερε στην επιφάνεια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης και για τις πλατείες και τα πάρκα στην γειτονιά μας. Κι αυτές το 2015-2017 ξαναγίνανε μπετόν και πολυκατοικίες.

Όπως και το κλειστό του Τρίτωνα, που γκρεμίστηκε το 2015 και πλέον περήφανος ο Τρίτωνας, έχει μόνο το Giannis Antetokounmpo Arena...

Αλλά, ας μην στενοχωριόμαστε. Το 2019 θα ξαναφτιαχτούν όλα σωστά. Εκτός κι αν κάποιοι πήραν μυρωδιά, ότι μπορεί να έχουμε και νωρίτερα εκλογές και άρχισαν από τώρα τις βόλτες και τα παραμύθια.

 

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.