Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Αθηναίων προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων», προϋπολογισμού 1.239.025,18 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται στο μεγαλύτερο μέρος του από την Περιφέρεια Αττικής και στο μικρότερο από τον Δήμο Αθηναίων.

Το έργο εκτελείται από τη Διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Οι δρόμοι των Σεπολίων, της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κολωνού στους οποίους πρόκειται να προχωρήσει η ολοκλήρωση του δικτύου και η κατασκευή των συνδέσεων είναι:

Αιγιαλείας, Σεπολίων, Λεχόβου, Β. Ηπείρου, Ελλησπόντου, Ερύμανθου, Ισμήνης, Κλυτίας, Λαοδάμαντος, Βοσπόρου, Πρεβέζης, Ξανθίππης, Λένορμαν, Λιοσίων, Μοράβα, Δαμβέργη, Μανιτάκη, Σημαντήρα (σε δύο σημεία), Παπαναστασίου, Ζυμπρακάκη, Ν. Βότση, Χαιρέτη, Θεμισκύρας, Αίμωνος, Βλαχορραφτίου, Μοναστηρίου, Λεβιδίου, Βουθρωτού, Τιμαίου, Πλάτωνος, Άστρους, Πυρσού, Ρόδου, Καρπενησίου, Αυλώνος, Λεγκράν, Κωνσταντινουπόλεως, Οιδίποδος

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.