Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με δύο διαδοχικές αποφάσεις του ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών έδωσε το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται στην Σεπολίων γωνία με Ξανθίππης.

Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω βενζινάδικο είχε σφραγιστεί από τον Ιούλιο του 2017, γιατί δεν είχε εγκαταστήσει σύστημα ελέγχου εισροών - εκροών και γιατί λειτουργούσε παράνομα, εφ' όσον η άδεια λειτουργίας του είχε ανακληθεί από το 2014.

Με την απόφαση 5044- 13.12.2017 το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών εξέδωσε νέα ενιαία άδεια λειτουργίας, ενώ με την 5315-13.12.2017 προχώρησε στην αποσφράγιση του πρατηρίου.

Να σημειώσουμε ότι όπως ξεκαθαρίζεται από την νέα άδεια λειτουργίας, τοπρατήριο δεν θα έχει την δυνατότητα μεταφοράς πετρελαίου στους καταναλωτές, γιατί δεν έχει προς το παρόν δηλώσει βυτιοφόρα για την εργασία αυτή.

Επίσης αποξηλώθηκε το ανυψωτικό μηχάνημα από τον χώρο του πλυντηρίου.

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.