Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Περάσαμε μια βόλτα από την εκδήλωση του Δήμου Αθήνας για την παράδοση στα παιδιά της παιδικής χαράς στα Θυμαράκια, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το πρωί.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο επίσημο πρόγραμμα του Δήμου για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Πρόκειται για ένα βαρύ πρόγραμμα με πάρα πολλές εκδηλώσεις, από τις οποίες βέβαια ελάχιστες είναι στις γειτονιές της Αθήνας. Σχεδόν όλες πραγματοποιούνται στο κέντρο της.

XMAS program11

Η εκδήλωση έγινε αλλά κατά την ταπεινή μας γνώμη αν είναι έτσι κι άλλες εκδηλώσεις του Δήμου, τότε καλύτερα ο Δήμος να μην είχε τόσο βαρύ πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Ένας κλόουν με μερικά μπαλόνια, δύο ξυλοπόδαρες, ελάχιστα παιδιά και αρκετές φωτογραφίες, συνέθεσαν την «εκδήλωση», για την οποία μάλλον κανείς δεν γνώριζε, γιατί δεν είχε ανακοινωθεί στην περιοχή.

Για την εκδήλωση δεν πρέπει να γνώριζε ούτε η φιλαρμονική του Δήμου, που υποτίθεται ότι υπό τους ήχους της, θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, γιατί ήταν άφαντη.

thimarakia paidiki xara2

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.