Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρθηκε σήμερα σε τρεις πλειστηριασμούς για ακίνητα αξίας κάτω των 300.000 ευρώ που πραγματοποιήθηκαν. Το ένα ακίνητο μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, βρίσκεται στα Σεπόλια.

Κύκλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης έσπευσαν να απαντήσουν συνολικά στο δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς το «κρεσέντο λασπολογίας, μαύρης προπαγάνδας και ασύστολου ψεύδους».

Ειδικότερα για το ακίνητο στα Σεπόλια, αναφέρουν πως σύμφωνα με τα στοιχεία από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, κανένας συμβολαιογράφος συνεργαζόμενος με τράπεζα δεν διεξήγαγε πλειστηριασμό στα Σεπόλια τη συγκεκριμένη ημερομηνία. «Άρα επρόκειτο για πλειστηριασμό, που την επίσπευση έκανε ιδιώτης» συμπεραίνουν και σημειώνουν:

«Είναι γνωστό ότι στις διαφορές μεταξύ ιδιωτών, πόσο μάλλον σε αυτές που σχετίζονται με δικαστική απόφαση, σε ένα κράτος δικαίου δεν είναι δυνατό να παρέμβει το κράτος. Πέρα από τη συγκεκριμένη όμως πληροφορία από τους συμβολαιογράφους, οφείλουμε να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη κατοικία δεν είναι πρώτη κατοικία. Το στημένο δημοσίευμα παρελκυστικά τη χαρακτηρίζει ως «για τυπικούς λόγους μη αναγνωριζόμενη ως τέτοια από το κράτος», γνωρίζουμε όλοι όμως ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σταθεί σοβαρά ως επιχείρημα, αφού και το ίδιο το δημοσίευμα αποδέχεται ότι η συγκεκριμένη κατοικία είναι δεύτερη και όχι κύρια»

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.