Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα «Καθημερινή» οι καθηγητές του 9ου ΕΠΑΛ που μέχρι πρόσφατα στεγάζονταν στις ΠΡΟΚΑΤ αίουσες δίπλα στο ΒΟΤΡΥΣ, αντιδρούν στην μεταφορά του σχολείου.

epal1

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» γράφει στις 9 Σεπτεμβρίου:

Ταυτόχρονα σε κανονικό κτίριο θα βρεθούν και οι μαθητές του 9ου ΕΠΑΛ στα Σεπόλια (Γράμμου 28), του σχολείου που από το 1999 στεγάζεται σε κοντέινερ εξαιτίας της έλλειψης διαθέσιμου χώρου. Συγκεκριμένα σχεδιάζεται να μεταφερθεί σε κτίριο στην οδό Δράκοντος 4 στην Ακαδημία Πλάτωνος, όπου θα συστεγασθεί με το 3ο ΕΠΑΛ.

--- ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ που λειτουργεί σε κοντέινερ κοινοποίησε με επιστολή του στον δήμο ότι δεν επιθυμεί τη μεταφορά.

 

 

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε την επιστολή του συλλόγου διδασκόντων προς τον Δήμο, ώστε να μάθουμε για ποιό λόγο υπάρχει αυτή η αντίδραση.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.