Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Σήμερα είναι η ημέρα που τιμάται η μνήμη του Οσίου Μελετίου και τα Σεπόλια, που έχουν στο κέντρο τους την εκκλησία που είναι γνωστή ως ναός Αγίου Μελετίου, πανηγυρίζουν από χθες.

Κυκλοφοριακό στρίμωγμα στην Δυρραχίου, πολύς κόσμος περιδιαβαίνει την Βορείου Ηπείρου και περισσότερο «χαζεύει», παρά αγοράζει, στους πάγκους των μικροπωλητών.

Τα μαγαζιά που προσφέρουν φαγητό, τα καφενεία και τα σουβλατζίδικα της περιοχής, κυρίως όσα απ' αυτά μπορούν να βγάλουν τραπεζάκια έξω, γνωρίζουν δόξες.

Μιά μέρα έμεινε ακόμα και μετά επιστρέφουμε πάλι στην καθημερινότητα.

Pan Ag Melet 01 Sepolia Medium600 0Pan Ag Melet 02 Sepolia Medium600 0Pan Ag Melet 03 Sepolia Medium600 0Pan Ag Melet 04 Sepolia Medium600 0Pan Ag Melet 05 Sepolia Medium600 0Pan Ag Melet 06 Sepolia Medium600 0

Τελευταίες δημοσιεύσεις