Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Τις φωτογραφίες τις «αλιεύσαμε» από τον προσωπικό λογαριασμό της Χαρούλας Μανωλιουδάκη, προέρου της 4ης δημοτικής κοινότητας, στο facebook.

Δείχνουν καθαρά ότι στις 31 Ιουλίου πολύ λίγη δουλειά απέμενε για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της πεζογέφυρας πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, στο ύψος της πλατείας Αττικής και του ΟΑΕΔ.

Pezogefira Attikis01 Sepolia Medium600 0

Η προηγούμενη πεζογέφυρα είχε γκρεμιστεί στις αρχές του χρόνου και μέχρι τώρα οι κάτοικοι της περιοχής υποχρεώνονται όταν θέλουν να διασχίσουν τις γραμμές να πηγαίνουν σε άλλες ακόμα τελείως ανασφαλείς διαβάσεις.

Pezogefira Attikis02 Sepolia Medium600 0Pezogefira Attikis03Pezogefira Attikis04 Sepolia Medium600 0Pezogefira Attikis05 Sepolia Medium600 0

Τελευταίες δημοσιεύσεις