Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Sepolia Sillipseis Gia Diakinisi Kapnou
Pin It Button

Στις 25 Ιουλίου συνελήφθησαν, στα Σεπόλια, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 44 και 49 ετών, για διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 49χρονος να εξέρχεται από αποθήκη της περιοχής και να επιβιβάζεται σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μεταφέροντας ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού ενώ λίγη ώρα αργότερα, διαπιστώθηκε να προσεγγίζει με μοτοσυκλέτα την ίδια αποθήκη ο άλλος δράστης, προκειμένου να προμηθευτεί λαθραία καπνικά προϊόντα. 

Από την έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.986 πακέτα τσιγάρα και 447 πακέτα καπνού, ενώ ακόμη κατασχέθηκαν 390 ευρώ, καθώς και οι δύο μοτοσυκλέτες.

Τα τσιγάρα και ο συσκευασμένος καπνός δεν έφεραν την προβλεπόμενη από τον νόμο, ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Τελευταίες δημοσιεύσεις