Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού - Ακ. Πλάτωνος - Σεπολίων μας έστειλε την παρακάτω ενημέρωση - άποψη για την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας στις 6 Ιουλίου με θέμα την ασφάλεια των διαβάσεων στις σιδηροδρομικές γραμμές και την υπογειοποίησή τους.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με ολόκληρη την σχετική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, πατώντας ΕΔΩ, για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η Λαϊκή Συνέλευση με την ανακοίνωσή της, διαπιστώνει ότι η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι όχι μόνο αδιάφορη αλλά και εχθρική απέναντι στα λαϊκά προβλήματα και θεωρεί ότι η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε με το πνεύμα ότι «συζητάμε για να βγάλουμε την υποχρέωση».

Δείτε την αναλυτικά:

ls enimerosi gia dsa 6 7 17

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.