Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούν τα πρωινά σε καθημερινή βάση έξω από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, (οδός Ρόδου 181, Σεπολια), οι 83 απολυμένοι συμβασιούχοι.

sepolia vrefokomeio apolimenoi simvasiouxoi

Για την περίπτωσή τους είχαμε γράψει στο sepolia.net. Επίσης είχαμε αναφερθεί και στην έγκριση κατ' ουσίαν, της μη ανανέωσης των συμβάσεών τους από το Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Ιουλίου.

Oι απολυμένοι του Βρεφοκομείου, με ανακοίνωση τους, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους  «για την δικαίωσή μας και την επαναπρόσληψη στην δουλειά μας». Κόντρα σε κυβέρνηση και δημοτική αρχή, σημειώνουν «υπερασπιζόμαστε το αναφαίρετο δικαίωμά μας στην μόνιμη, πλήρη και σταθερή δουλειά».

Οι απολυμένοι συμβασιούχοι καλούν «την ΑΔΕΔΥ, την ΠΟΕ ΟΤΑ, τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τον δίκαιο αγώνα μας».

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.