Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Da Ds Grammes 6 7 17 000
Pin It Button

Η ΛαΙκή Συνέλευση Κολωνού - Ακ. Πλάτωνος - Σεπολίων μας ενημερώνει για την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το παρακάτω κείμενο:

Μετά απο το υπόμνημα με τις εκατοντάδες υπογραφές που καταθέσαμε η λαική συνέλευση, η επιτροπή κατοίκων μαζι με το σωματείο εκπαιδευτικών Π.Ε. <Αριστοτέλης>, καθώς και ο σύλλογος Αναγέννηση με δικό του κείμενο με υπογραφές, το θέμα για την υπογειοποίηση των γραμμών και τα άμεσα μέτρα για την ασφαλή διάβαση των γραμμών μετα  πρόσφατους τους θανάτους των δυο γειτονισών μας θα συζητηθεί σαν 5ο θέμα στην ημερήσια διάταξη στο δημοτικό συμβούλιο της Πεμπτης 6 Ιούλη.

Ολοι χρειάζεται να είμαστε έξω απο την αίθουσα του δημαρχείου  στην οδό Αθηνάς στις 4μμ, απαιτώντας απο την δημοτικο συμβούλιο να υποστηρίξει τα δίκαια αιτηματά μας και στηρίζοντας τους εκπροσώπους μας που θα ειναι μέσα στην αίθουσα.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Τελευταίες δημοσιεύσεις