Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Κυρίως ενημέρωση των συγκεντρωμένων για τα πεπραγμένα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και προγραμματισμός περαιτέρω ενεργειών, ήταν το αντικείμενο της συνέλευσης στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Αγίου Μελετίου την Δευτέρα 26 Ιούνη.

Στα πεπραγμένα συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων οι προσπάθειες να κλειστεί ραντεβού με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζη, προσπάθειες που θα συνεχιστούν για μια κατ' αρχήν συνάντηση έστω με τον γενικό γραμματέα του υπουγείου κ. Βούρδα.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών εντάχθηκε στην ημερήσια διάταξη συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιουλίου 2017.

Τονίστηκε η ανάγκη παρουσίας όσων γίνεται περισσότερων σεπολιωτών στο Δημαρχείο την ημέρα της συζήτησης και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. νέα συνάντηση - συζήτηση παραπλεύρως των γραμμών στην Αγίου Μελετίου, η οποία δεν θα συμπεριλαμβάνει κατ' ανάγκην και διακοπή κυκλοφορίας των συρμών.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου αναμένονται και οι μελέτες για την ασφάλεια των υπαρχουσών διαβάσεων, όπως έχει υποσχεθεί ο κ. Πετράκης, διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ.

 

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.