Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Το βράδυ της 6 Ιουνίου εκατοντάδες ανακοινώσεις τοιχοκολλήθηκαν στα Σεπόλια από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Σεπολίων «Η Αναγέννηση». Καλούσαν τους κατοίκους σε συνέλευση για το γνωστό πρόβλημα των σιδηροδρομικών γραμμών, την επομένη 7 Ιουνίου το απόγευμα στο παρκάκι Γαλαξειδίου.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε στην συγκέντρωση αυτή, ώστε να σας μεταφέρουμε τι έγινε, γιατί μάθαμε εκ των υστέρων την πραγματοποίησή της.

Αναδημοσιεύουμε όμως έστω και τώρα την ανακοίνωση.

Ελπίζουμε οι κινήσεις που γίνονται στα Σεπόλια για το πρόβλημα των γραμμών να αποκτήσουν κοινή συνισταμένη και κοινό βάδισμα, ώστε να συσπειρώσουν όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Άλλωστε το πρόβλημα είναι το ίδιο και οι απόψεις και των δύο κινήσεων, απ' ότι διαβάσαμε, είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

anagennisi kalesma sineleusis 7 7 17

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.