Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Όσοι δεν κατάφεραν να πάνε σε κάποια παραλία εκτός Αθηνών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είχαν την δυνατότητα, αν το επιθυμούσαν, να επισκεφθούν την παραλία της οδού Σιώκου.

Δημιουργήθηκε ξαφνικά με την καταιγίδα της Κυριακής και οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε είναι τέσσερις ώρες μετά την διακοπή της έντονης νεροποντής.

Μπορεί το τοπίο να μην είναι και τόσο ειδυλλιακό, όμως αν καθόσουν λίγο μακριά από κει που έσκαγε το κύμα και παρακολουθούσες τις προσπάθειες των ταχύπλοων να πιάσουν στεριά, τότε είχε πραγματικό ενδιαφέρον...

paralia siwkou1paralia siwkou2paralia siwkou3paralia siwkou4

Για την ιστορία, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Κυριακή στις 7μμ περίπου στο κομμάτι από Χανιαδάκη και Βότρυς προς Αυλώνος.

 

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.