Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Περίπου στις 21:30 σήμερα 4 Μαΐου άγνωστοι πυροβόλησαν σε τζαμαρία καφέ-μπαρ στην Σεπολίων 5 στην πλατεία Αττικής.

πυροβολισμοί σε καφετέρια στα Σεπόλια

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν δύο και επέβαιναν σε μηχανή. Σταμάτησαν απέναντι από την καφετέρια, έριξαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς, στοχεύοντας ψηλά την τζαμαρία και εξαφανίστηκαν. Στο καφέ εκείνη την στιγμή ήταν μόνο μιά γυναίκα.

Σε μερικά λεπτά η αστυνομία απέκλεισε την πρόσβαση στην περιοχή, ενώ το πρώτο σάρωμα της περιοχής για τυχόν εντοπισμό των δραστών απέβη άκαρπο.

πυροβολισμοί σε καφετέρια στα Σεπόλια

Να σημειώσουμε ότι η καφετέρια βρίσκεται στο ισόγειο ξενοδοχείου, για το οποίο είχε γραφεί παλαιότερα στον τύπο, ότι ήταν ιδιοκτησία της συζύγου του Μιχαλολιάκου. Η ενέργεια όμως αυτή, δεν φαίνεται να έχει πολιτικά κίνητρα, αλλά μάλλον αποδίδεται σε κυκλώματα εκβιαστών

Είστε Σεπόλια και ψάχνετε για ...

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.