Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Οι επτά δημοτικές δημοτικές κοινότητες του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία και με άλλους φορείς συγκεντρώνουν το Σάββατο 8 Απριλίου τρόφιμα και έιδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Η δράση αυτή των δημοτικών κοινοτήτων γίνεται από κοινού με την Ένωση Νέων Δικηγόρων και Ασκουμένων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ) και την «Σύγχρονη Δικηγορία στην πράξη» του δικηγορικού συλλόγου.

Η 4η δημοτική κοινότητα θα συγκεντρώσει τρόφιμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της έδρας της, Αλεξανδρείας 35 στον Κολωνό. Το Σάββατο 8 Απριλίου 11:00 - 15:00.

Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

drasi sillogis trofimwn1

Την πληροφορία αυτή την «κλέψαμε» από την σελίδα της 4ης δημοτικής κοινότητας

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Διαβάστε κι αυτά αν θέλετε

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.