Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Όλοι θυμόμαστε ότι με τις κακοκαιρίες στις αρχές Ιανουαρίου, είχε πέσει ένα τμήμα της στέγης του κολυμβητήριου που βρίσκεται Ιφιγενείας & Λεάνδρου στην Κολοκυνθού.

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου στην σελίδα της κας Χαρούλας Μανωλιουδάκη, προέδρου της 4ης δημοτικής κοινότητας, αλλά και όσα μας είπε προφορικά η κα Αθηνά Γιαννοπούλου, μέλους του συμβουλίου της 4ης κοινότητας, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης της οροφής του κολυμβητηρίου.

Episkevi Stegis Kolimvitiriou1 Sepolia Medium600 0

Να σημειώσουμε βέβαια ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή της στέγης το κολυμβητήριο είναι εκτός λειτουργίας αλλά και ότι το δίμηνο που μεσολάβησε από την καταστροφή μέχρι την έναρξη των εργασιών, δεν είναι και μεγάλο διάστημα, σύμφωνα με τους ρυθμούς που μας έχουν μάθει ότι κινούνται οι δημόσιες υπηρεσίες.

Episkevi Stegis Kolimvitiriou2 Sepolia Medium600 0

Τελευταίες δημοσιεύσεις