Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.

Pin It Button

Skoupidia

Η κατάσταση με τα σκουπίδια που κάθε λίγο και λιγάκι ξεχειλίζουν στους κάδους στην περιοχή μας είναι πραγματικά αφόρητη. Χρειάζεται ο Δήμος να την κάνει ακόμα χειρότερη, επειδή δεν μπορεί να συντονίσει την δουλειά δύο υπηρεσιών του;

Την Τετάρτη 20 Απριλίου και την Πέμπτη 21 Απριλίου εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων πήγαν στα παρκάκια της Αυλώνος-Γαλαξειδίου - Ναυάρχου Λυκούδη όπου κλάδεψαν δένδρα και έκοψαν την πρασινάδα. Πολύ καλά έκαναν. Αλλά θα περίμενε οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να έχει υπάρξει η σχετική μέριμνα συντονισμού με την Διεύθυνση Καθαριότητας, ώστε μόλις οι πρώτοι τελειώσουν την δουλειά τους, οι δεύτεροι να περάσουν να μαζέψουν τα απορρίμματα των πρώτων.

Sepolia Skoupidia1 Sepolia Medium600 0

Όμως όχι. Σήμερα Κυριακή απόγευμα 24 Απριλίου, τα φύλλα και τα ξερόκλαδα σε ντάνες «στολίζουν» την περιοχή. Κι αν απλώς την «στόλιζαν» καλά θα ήτανε. Αλλά το ελαφρό (ευτυχώς) αεράκι έχει διασκορπίσει μεγάλο μέρος των απορριμμάτων σε όλη την περιοχή.

Sepolia Skoupidia3 Sepolia Medium600 0

Λείπει ο κοινός νους, η διάθεση, η εργατικότητα ή λείπει το πρότυπο της σύγχρονης διοίκησης όπως είπε και ο Σόιμπλε;

Sepolia Skoupidia4 Sepolia Medium600 0

Τελευταίες δημοσιεύσεις