Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Με απόφαση των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής χορηγήθηκε στον Δήμο Αθηναίων άδεια λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής, «τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι μονάδες στις οποίες απασχολούνται παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών, με οργανωμένες ατομικές ή ομαδικές δραστηριότητες, εκτός σχολικού χρόνου, με σκοπό την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους και την εξυπηρέτηση των γονέων τους.

Φορείς λειτουργίας τους είναι οι Δήμοι ΝΠΙΔ κερδοσκοπικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και ιδιώτες».

Το συγκεκριμένο κέντρο στα Σεπόλια, θα στεγαστεί σε αίθουσες του 128ου δημοτικού σχολείου του Δήμου Αθηναίων, το οποίο βρίκεται στην οδό Υγείας 11Α (πάνω από την πλατεία Αττικής προς την Αχαρνών) και θα είναι δυναμικότητας 24 παιδιών ανά βάρδια.

Αναλυτικά, δείτε ΕΔΩ την απόφαση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.