Σεπόλια - Αθήνα, Ελλάδα, Κόσμος - η γειτονιά μας

Με διαδοχικές αποφάσεις του ο ΟΠΑΝΔΑ παραχώρησε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα για δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη παραχώρηση έγινε στο ΣΤΕΚΙ της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού - Ακαδημίας Πλάτωνα - Σεπολίων στις 17/9 για αθλητικές εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιήθηκαν.

Η δεύτερη παραχώρηση γίνεται στην Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 30/9 και ώρες 09:00 έως 20:00, επίσης για αθλητικές δραστηριότητες.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις του ΟΠΑΝΔΑ, έτσι όπως δημοσιεύτηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Παραχωρούμε το 410 Α.Α.Κ. (ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ & ΜΑΝΙΤΑΚΗ - ΣΕΠΟΛΙΑ) γήπεδο μπάσκετ, στην «ΣΤΕΚΙ» Δράσης Αλληλεγγύης & Πολιτισμού της Λαϊκή Συνέλευσης Κολωνού – Ακ. Πλάτωνα – Σεπολίων, την Κυριακή 17/9/2017 και ώρες 17:00 – 22:00, για αθλητικές τους δραστηριότητες.

Παραχωρούμε το 410 Α.Α.Κ. (ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ & ΜΑΝΙΤΑΚΗ - ΣΕΠΟΛΙΑ) γήπεδο μπάσκετ, στην Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), το Σάββατο 30/9/2017 και ώρες 9:00–20:00, για αθλητικές τους δραστηριότητες.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Το sepolia.net χρησιμοποιεί cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς του. Επίσης, κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του sepolia.net στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων και ειδκότερα στην google.