Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι άριστα συνυφασμένη με την υγεία και τον σεβασμό στις αξίες του αθλητικού κινήματος, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον τόπο μας»

 

ergat1Τη σημασίατων Παγκόσμιων ΑγώνωνΕργασιακού Αθλητισμού που είναι άμεσα συνυφασμένοι με την ευζωία και την άριστη φυσική κατάσταση των εργαζόμενων, αλλά και συμβάλλουν στην τουριστική προβολή της Αττικής, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία και του υφ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Αττική, το διάστημα από τις 17 έως και τις 21 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 28 αθλήματα που θα διεξαχθούν σε 13

αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο

Παναθηναϊκό Στάδιο. Κεντρική αθλητική εγκατάσταση θα είναι το Ολυμπιακό

Στάδιο.

«Για τη χώρα μας, η διοργάνωση αυτή είναι μια μεγάλη τιμή και ευθύνη και η συμβολή της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης στην ergat2τουριστική προβολή της Αττικής είναι σημαντική καθώς την καθιστά αθλητικό και πολιτιστικό προορισμό, σε μια χρονική περίοδο που ο τουρισμός αποτελεί κινητήρια δύναμη στην αναπτυξιακή  προοπτική  της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. Στη συνέχεια επισήμανε πως η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας την αξία της συμμετοχής στον εργασιακό αθλητισμό, στην ευγενή άμυλα, τον υγιή συναγωνισμό, τον σεβασμό στις αξίες του αθλητικού πνεύματος έθεσε υπό την Αιγίδα της τη διοργάνωση και συνεχάρη όλους όσοι συμβάλουν  στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του τεράστιου εγχειρήματος, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχές του για καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη Συνέντευξη Τύπου απεύθυναν χαιρετισμούς επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Δημήτρης Κωσταντέλλος, η Χριστίνα Τσιλιγγίρη διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η Βούλα Κοζομπόλη Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού της ΚΕΔΕ.