Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι αρωγός  των ανθρώπων που ασκούν το στρατιωτικό λειτούργημα και υπηρετούν τις ένοπλες δυνάμεις»

 

pom1Στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Αθηνών παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

 

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε ότι ηΠεριφέρεια Αττικής και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται «αρωγοί, από όποια οδό θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την αποστολή των Ενόπλων δυνάμεων και το στρατιωτικό λειτούργημά σας».

 

Στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης επισήμανε:

 

«Μέσα από την παρουσία σας στην κοινωνία και το αδιάσειστο φρόνημα αυτοθυσίας που καταθέτετε ως παράδειγμα κάθε ώρα υπέρ της πατρίδας παρέχεται η ασφάλεια για τη λειτουργία της χώρας μας και τη ζωή των πολιτών. Η ασφάλεια αποτελεί στοιχείο απαραίτητο γιατην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο που η Ελλάδα μας τόσο χρειάζεται μετά την εθνική οικονομική κρίση που βίωσε.

 

Θέλω να ευχηθώ το 2020 και όλη την δεκαετία που ανοίγεται μπροστά μας ιδιαίτερα σε σας, τανεότερα στελέχη των Ενόπλων pom2Δυνάμεων που αποτελούν την αυριανή στρατιωτική ηγεσία, να συνεχίσετε να κάνετε την Ελλάδα σπουδαία, να εξακολουθείτε να υπηρετείτε αγνά και άσβεστα το όνειρο της Δόξας για την ελευθερία, και την ακεραιότητα της πατρίδας και της ανένδοτης προσφοράς σε κάτω από την Ελληνική σημαία. Εύχομαι να παραμένετε αέναοι ευέλπιδεςμε σθένος, δύναμη και όραμα για μία Ελλάδα αήττητη και δυνατή.

Εύχομαι με κάθε πράξη σας στη διάρκεια της καριέρας σας να είστε το παράδειγμα ανδρείας και αρετής για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων που μας ακολουθούν, για όλους τους Έλληνες απογόνους με δέος και τιμή για τους ήρωες προγόνους μας».

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, ο Βουλευτής και πρώην δήμαρχος Δ. Χατζηδάκης, οι Βουλευτής και Πρώην Υπουργοί Β. Οικονόμου, Α. Λοβέρδος, Π. Ρήγας, Θ. Δρίτσας, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης κ.α.