Γ.

Πατούλης: «Με συγκεκριμένες δράσεις θα στηρίξουμε και θα εκσυγχρονίσουμε τις λαϊκές αγορές διασφαλίζοντας τη διαφανή και αποτελεσματικότερη λειτουργία τους υπέρ των πολιτών»

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποίησε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δ. Μουλιάτος. Στην εκδήλωσηpl a2 παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο υφ. Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, οι βουλευτές της ΝΔ Β. Σπανάκης και Γ.Λοβέρδος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδης, οι Δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Χαιδαρίου Β. Ντηνιακός, Αιγάλεω Ι. Γκίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ε. Μπαρμπαγιάννη, Σ. Μελάς, Ν. Παπαγεωργίου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δ. Καλογερόπουλος, ο  ιστορικός και συγγραφέας, δημοσιογράφος και αναπληρωτής δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων Ε. Σκιαδάς, καθώς και τα μέλη των 11 Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών όλης της Αττικής με τις οικογένειές τους.

pl a3Ο κ. Πατούλης αφού ευχήθηκε υγεία, ευημερία και μία καλή δημιουργική χρονιά σε όλους τους παριστάμενους, εξήρε το κοινωνικό έργο που αθόρυβα, όπως ανέφερε, επιτελούν οι άγνωστοι ήρωες των λαϊκών αλλά και την τεράστια προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

«Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις λαϊκές, να τις στηρίξουμε και να τις εκσυγχρονίσουμε θωρακίζοντάς τις ενάντια στο παραεμπόριο και τις μονοπωλιακές πρακτικές» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Ως νέα Διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής,  έχουμε δεσμευτεί να δώσουμε οριστικές λύσεις pl a4στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών.
Προβλήματα όπως είναι τα ζητήματα της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και του περιορισμού του αθέμιτου ανταγωνισμού θα τα διαχειριστούμε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με μόνο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των λαϊκών αγορών αλλά και την προστασία των καταναλωτών».