Γ. Πατούλης: «Θα είμαστε στο πλευρό της Εκκλησίας μας και ως Περιφέρεια Αττικής για κοινές δράσεις με κοινωνικό πρόσημο»

 

pit1Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος, στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού στην Κηφισιά.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή χρονιά και μία γόνιμη και δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια.

Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, πίστη, ελπίδα και μακροημέρευση στο πολυσήμαντο έργο του, και τον ευχαρίστησε για pit2την πολύχρονη αγαστή και στενή συνεργασία τους, κατά τη θητεία του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σ. Σταθούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, ο Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Α. Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Σ. Τσίρκας.

pit3Με αφορμή την παρουσία του στην τελετή ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο σπίτι της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού, το οποίο ένιωθα για 13 χρόνια που υπηρέτησα το Μαρούσι ως Δήμαρχος και δικό μου «σπίτι». Με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μία γόνιμη και αγαστή συνεργασία στηρίζοντας συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Θα συνεχίσουμε και ως Περιφέρεια Αττικής να είμαστε στο πλευρό τους, με στόχο την ανακούφιση όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».