Γ. Πατούλης: «Με τους εργαζόμενους του ΕΔΣΝΑ θα είμαστε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια να δώσουμε μία οριστική και βιώσιμη λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων»

 

ed snaΣτην εκδήλωση κοπής της πίτας που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, στη Χασιά και η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τον Περιφερειάρχη αλλά και τα μέλη της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ καλωσόρισε ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε με τους εργαζόμενους ευχές για μια καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά και τους συνεχάρη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, σε δύσκολες συνθήκες.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση υπογράμμισε την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στο ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης των αποβλήτων, το οποίο χαρακτήρισε εθνική υπόθεση και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος και να δώσουμε μία οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.

Ξεκινάμε μία συντονισμένη προσπάθεια με στρατηγική, σαφή χρονοδιαγράμματα και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Αττικής, για να δώσουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις. Στόχος είναι να διαμορφωθεί, σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος και τους 66 Δήμους της Αττικής, ένα αποτελεσματικό σχέδιο με έμφαση στην ανακύκλωση, την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την εκπαίδευση στα σχολεία. Σε αυτό το πλαίσιο στις προτεραιότητες είναι να γίνει ο ΕΔΣΝΑ μία σύγχρονη μονάδα, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε συνοδοιπόροι».

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας, ο Δήμαρχος Φυλής και μέλος  Ε.Ε  ΕΔΣΝΑ Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του ΕΟΑΝ - μέλος Ε.Ε  ΕΔΣΝΑ και π. Δήμαρχος Κηφησιάς Νίκος Χιωτάκης, ο π. Δήμαρχος Φυλής μέλος Ε.Ε  ΕΔΣΝΑ Δημήτρης Μπουραϊμης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ε.Ε  ΕΔΣΝΑ Γιάννης Σμέρος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Παπαδάκης.

 Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό