Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει τους νέους γιατρούς προκειμένου να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους, προσφέροντας στην ελληνική κοινωνία»

partyΟ Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τις οικογένειες των μελών του.

Ο κ. Πατούλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΑ, υποδέχτηκαν τα εκατοντάδες παιδιά που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Περισσότερα από 1500 άτομα, μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν στη γιορτή του ΙΣΑ.

Ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά, σε ένα μεγάλο παιδότοπο ενώ «ανιματέρ», απογείωσαν το κέφι, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τα παιδιά του και τόνισε οτι«η  πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και να συμβάλλει στην προσπάθεια των γονιών να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα βρίσκονται δίπλα στους νέους γιατρούς που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν.

Δίνουμε μάχη για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα κρατήσουν τους νέους γιατρούς και τις οικογένειες τους στον τόπο μας και να σταματήσει η μετανάστευση του ιατρικού κόσμου που εξαναγκάζεται να αναζητήσει τη τύχη του  στο εξωτερικό για να επιβιώσει.Το braindrain στερεί από τη χώρα μας το επιστημονικό της προσωπικό και κάνει  την Ελλάδα φτωχότερη», τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης  τα μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. Φ.Πατσουράκος Α Αντιπρόεδρος,Γ. Δατσέρης Β Αντιπρόεδρος, Σ.Τσουκαλος Γ. Γραμματέας, Γ. Μαρίνος Ταμίας, Γ. Κεχρής, Π. Λεονάρδου, Λ. Μαρκάκη, Σ. Προβατάς, Δ. Παπαμεθοδίου, Α. Φουστάνος, Τ. Χατζής.