Γ. Πατούλης: «Βαρύνουσας σημασίας οι σημερινές εκλογές. Tο κάθε νέο μέλος αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη και δίνει ελπίδες στους πολίτες της Αττικής ότι θα βρεθεί επιτέλους λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων»

 

eds1Ως ιστορική χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τη σημερινή ημέρα καθώς από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για το 2020, αναδείχθηκαν τα Τακτικά και Αναπληρωματικά Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Όπως επισήμανε ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας «οι σημερινές εκλογές είναι βαρύνουσας σημασίας, καθώς το κάθε νέο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ αναλαμβάνει μια ιστορική ευθύνη και δίνει ελπίδες στους πολίτες της Αττικής ότι θα βρεθεί επιτέλους λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αυτό το Δ.Σ. θα είναι εκείνο που θα οδηγήσει στη νέα εποχή την Αττική και θα συμβάλλει προκειμένου να σημειωθούν σημαντικά eds2βήματα στο επίπεδο της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Είναι ανάγκη να πετύχουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια, πέρα και πάνω από κομματικές ιδεοληψίες και διαχωριστικές γραμμές. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι εθνική υπόθεση eds3και η ανεύρεση βιώσιμων λύσεων μονόδρομος. Κεντρικός μας στόχος η μείωση των σκουπιδιών και ο περιορισμός του τελικού προϊόντος που μπορεί να φθάνει για εναπόθεση στο ΧΥΤΑ».

Νέος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΔΣΝΑ

Από τις εκλογικές διαδικασίες αναδείχθηκε κατά πλειοψηφία Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Ιωάννης Σμέρος.

 

Τα νέα μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εκλέγονται:

Α’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  • ·Νικόλαος Χιωτάκης Δ.Σ. Κηφισιάς
  • ·Χρίστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής
  • ·Δημήτρης Μπουραΐμης Δ.Σ. Φυλής
  • ·Βαγγέλης Μπουρνούς Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου

Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  • Ελευθέριος Κοσμόπουλος Περ. Σύμβουλος Δυτικής Αττικής
  • Ιωάννης Σμέρος Περ. Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

Αναπληρωματικοί εκλέγονται από τον Πρώτο Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Κιούσης Δήμαρχος Κρωπίας  και ο Γιώργος eds4Σοφρώνης Δ.Σ. Σαρωνικού και από τον Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Νίκος Παπαδάκης.