Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής προχώρησε σε έκδοση ψηφίσματος - καταδίκης της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και συνδικαλιστής της Δ.Α.Κ.Ε. ενάντια στην κ. Πανουτσάκου, πρόεδρο του Σ.Υ.Π.Α. και στον κ. Πατίδη, μέλος της Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ.

Το επίμαχο γεγονός είχε συμβεί το 2016 κατά την διάρκεια των εκλογών στο 36ο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ και οι μηνυόμενοι είχαν καταγγείλει τον τωρινό μηνυτή ότι είχε προσπαθήσει να διπλοψηφίσει και απέτρεψαν την ενέργειά του!

 

Ψήφισμα ενάντια στην μηνυτήρια αναφορά του Β.Σπανάκη κατά της Β.Πανουτσάκου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας καταδικάζει την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από το στέλεχος της Ν.Δ. Βασίλειο Σπανάκη, συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ από την ΠΟΕ-ΔΟΥ, κατά των συναδέλφων Βέτας Πανουτσάκου, Προέδρου του ΣΥΠΑ και μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ και Αντώνη Πατίδη, μέλους του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, με το επιχείρημα ότι τον «ενέπλεξαν ευχερώς σε ανύπαρκτο σχέδιο νοθείας»!!!

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του συνδικαλιστικού και κομματικού στελέχους της ΔΑΚΕ και της ΝΔ, που έφτασε να ζητάει σήμερα και «τα ρέστα» από εκείνους που αποκάλυψαν την απόπειρα νοθείας, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 36ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ (2016).

Συγκεκριμένα στις 2/12/2016 κατά την εκλογική διαδικασία του 36ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την Ομοσπονδία των Τελωνειακών με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, ενώ είχε ψηφίσει και το όνομά του είχε διαγραφεί από τις εκλογικές λίστες, επιχείρησε να ψηφίσει ξανά για λογαριασμό του Β. Σπανάκη, τότε Οργανωτικού Γραμματέα της Ν.Δ. (νυν Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ) και αντιπροσώπου της ΔΑΚΕ από την Ομοσπονδία των Εφοριακών, που δεν είχε ψηφίσει μέχρι εκείνη την ώρα, χρησιμοποιώντας την κάρτα αντιπροσώπου και το διαβατήριό του.

Γι αυτήν την απαράδεκτη απόπειρα νοθείας ο Β. Σπανάκης αντί να ζητήσει συγνώμη από τους αντιπροσώπους του 36ου Συνεδρίου και το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα, κατέθεσε μήνυση σε αυτούς που το αποκάλυψαν !!!

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την στήριξή μας στους συναδέλφους, οι οποίοι έκαναν το αυτονόητο και απαιτούμε την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία, με το να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΣ ΑΛΚΗΣ

 
data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"