Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την ανακατασκευή οδών του Δήμου Ζωγράφου υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και

η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.380.000 ευρώ με ΦΠΑ που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις για την ανακατασκευή και τη συντήρηση οδών του Δήμου Ζωγράφου με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν εργασίες για τη διάστρωση νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα, την ανύψωση / καταβιβασμό των φρεατίων επίσκεψης των αγωγών και τη διαγράμμιση / αναδιαγράμμιση των διαβάσεων πεζών όπου απαιτείται.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε τμήματα των οδών: Ιλισίων, Δαμασίππου, Γ. Παπανδρέου (σε δύο σημεία), Ιπποκρήνης, Κρίνων, Ούλωφ Πάμε, Γρ. Αυξεντίου (σε δύο σημεία), Μούσκου, Εθν. Αντιστάσεως, Παπαδιαμαντοπούλου, Γκανογιάννη, Γράμμου, Κονίτσης, Δημοκρατίας (σε όλο το μήκος), Ηρώων Πολυτεχνείου (σε όλο το μήκος), Καμπυλαυκά (σε όλο το μήκος).

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής.

data-matched-content-rows-num="4,2" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked"