Γ. Πατούλης: «Πρωταρχικός μας στόχος η ανάπτυξη ασπίδας προστασίας των ευπαθών ομάδων και του προσωπικού που βρίσκεται δίπλα τους και τους στηρίζει»

aniatonΗ Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να προσφέρει είδη ατομικής προστασίας σε φορείς και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο, παρέδωσε στο άσυλο Ανιάτων σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού.

Το υλικό παρέλαβε η Πρόεδρος Ι. Ηλιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. του κοινωφελούς ιδρύματος. Τα στελέχη του ιδρύματος ευχαρίστησαν προσωπικά τον κ. Πατούλη επισημαίνοντας ότι διαχρονικά βρίσκεται δίπλα τους.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με δηλώσεις του επισήμανε:

«Τις δύσκολες αυτές ώρες που δοκιμάζονται οι αντοχές των συμπολιτών μας, η Περιφέρεια Αττικής εργάζεται συστηματικά προκειμένου να αναπτυχθεί μια ασπίδα προστασίας των ευπαθών ομάδων και παράλληλα να θωρακιστεί το προσωπικό που βρίσκεται δίπλα τους. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε ότι τα στελέχη του ιδρύματος, οιιατροί, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμοι, εργασιοθεραπευτές και το διοικητικό προσωπικό δεν είναι μόνοι τους.  Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε να προστατευθούν αποτελεσματικά».